De periode na de zomer wordt bij veel bedrijven gekenmerkt door ‘meters maken’, goed doorwerken, omzet draaien. Oogsttijd dus. Een mooie tijd.oogsten

 

Na vele jaren als zelfstandig ondernemer, heb ik de seizoensinvloeden op mijn werk nog niet gezien. Hooguit bij grotere bedrijven de invloed van budgetperiodes. Elk seizoen is gelijk aan kansen zien, grijpen, en realiseren en ook het uitvoerend werk gaat gewoon door.

Zo werk ik momenteel met veel plezier voor Kramp in Logo KrampVarsseveld, een groothandel (E-business) in agrarische onderdelen. Mijn opdracht is het verder professionaliseren van de IT afdeling, een 150 medewerkers, internationaal vanuit een HR Business Partner rol. Het leuke aan deze opdracht is voor mij de combinatie van visie en strategie uitzetten, plannen bedenken en daarnaast het managen van de verandering.

En naast Kramp ben ik blij met opdrachtgevers als Veld Koeltechniek in Groenlo, Strukton Rolling Stock in Alblasserdam en E van Wijk Logistics in Giesen. Elke week mooi gevuld dus en gelukkig nog ruimte om na te denken over nieuwe producten en diensten, opleidingen, nieuwe website, columns schrijven, netwerken, en nieuwe klanten natuurlijk.

Kortom, leuk werk, leerzaam, met een gezonde werkdruk.