Karakter

Typering

Als mensen mij leren kennen, typeren ze mij als enthousiast en gedreven. Als men mij wat langer kent, noemt men mij ook nuchter, waarachtig en soms eigenwijs. Mijn kracht zit in enerzijds in analytisch en abstract denken, het vertalen van het abstracte naar de operatie, processen bedenken en structureren. Anderzijds zit mijn kracht in inlevingsvermogen, intuïtie en sensitiviteit zodat ik individuen en groepen kan begrijpen, inspireren, enthousiasmeren en overtuigen en leiding kan geven. Mijn inventiviteit zorgt ervoor dat ik steeds weer oplossingen vind. Het maakt mij flexibel.

Wat maakt mij sterk?

  • ik ben een mensenmens én ik ben een analytisch techneut;
  • ik ben een creatieve idealist én ik ben een gedreven realist;
  • ik verbind rationele zakelijkheid aan zorgzame menselijke aandacht.

Wat drijft mij?

Ik ben intrinsiek gedreven om bedrijven, organisaties en mensen te laten groeien en te ondersteunen in ontwikkeling. Om het best haalbare er uit te halen. En wat mij blij maakt: als door de inzet van mijn kwaliteiten, uw bedrijf en uw mensen duurzaam groeien.

Neem contact op

Wilt u mij beter leren kennen? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met mij op of om een afspraak te maken. Bel mij geheel vrijblijvend op 06 – 4401 6380. U kunt me ook mailen op mail@hiskehuiting.nl. Onder het genot van een kop koffie kunnen we verder praten.

Neem contact op