Markt & Domein

Mijn markten

Ik werk vooral voor bedrijven die technisch georiënteerd zijn. Zowel bij grotere bedrijven (3000+ FTE), lokaal en internationaal als bij kleinere bedrijven (25 FTE). Mijn ervaring is met name bij bedrijven in de IT (software & hardware), Metaal & Machinebouw, Logistiek & Transport. Maar ook bij andere bedrijven en organisatie voel ik mij thuis. Daar waar beslislijnen relatief kort zijn (weinig bureacratie) en politiek niet de hoofdrol speelt, kan ik de beste prestaties leveren.

Mijn werkterrein

Mijn werkterrein is geheel Nederland en het aan Nederland-grenzende Duitsland. Mijn voorkeur ligt in de regio Arnhem-Apeldoorn-Enschede, rondom mijn woonplaats Baak bij Zutphen.

Mijn domein

Het werkvlak waar mijn expertise ligt is: organisatie, management en mensen, en daar waar hun samenhang bezieling geeft.

Ik werk op:

  • organisatieniveau (strategie, herstructurering),
  • afdelingsniveau (training, herinrichting, focus, verbeteren van omzet of marge)
  • individueel niveau (coaching, sparring)

Neem contact op

Wilt u hier meer over weten? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met mij op voor aanvullende info of om een afspraak te maken. Bel mij geheel vrijblijvend op 06 – 4401 6380. U kunt me ook mailen op mail@hiskehuiting.nl. Ik maak graag tijd voor u vrij om u verder te ondersteunen.

Neem contact op