Referenties / Portfolio

Om u een indruk te geven wat voor werk ik verricht voor welke klanten, ziet u hieronder enkele opdrachten die ik heb uitgevoerd. Zoekt u een volledige lijst van mijn werkzaamheden? Klik dan hier. Wilt u meer weten over deze opdrachten of klanten? Neem dan gerust contact met mij op.

Kramp in Varsseveld is een internationale groothandel in agri-onderdelen,  sterk E-Business (webshop) gericht. Ik heb hier de IT afdeling (100 mw) naar een hoger niveau gebracht (structuur, processen (oa. Agile), management en medewerkers). Deze opdracht is intussen uitgebreid naar Finance & Control, Supplier & Category Management and Group disciplines.

E van Wijk group uit Giesen is een internationale allround logistiek dienstverlener. Na de salesscan zijn we begonnen met een “van Goed naar Beter” traject voor de verkoop afdeling wat heeft geleid tot 10% omzetverbetering. Daarna ben ik gestart op de afdeling Operations.

Joop van Zanten Staalservice is de bewerker van staalplaat in het dikke segment in Veenendaal. Met een strategie en een QRM traject in 2013, heb ik samen met Kienologic de lange termijn continuïteit gewaarborgd. De resultaten zijn direct in het eerste jaar al ver boven verwachting.

Agelink Uitvaartzorg uit Doetinchem heeft mij in 2012 gevraagd te ondersteunen bij bepaalde problematiek. Met een reorganisatie en strategietraject hebben we het tij gekeerd en middels business coaching de nieuwe richting gezekerd.

Van Zaal Totaaltechniek in De Kwakel is toeleverancier in de glastuinbouw voor logistieke en energiesystemen. Sinds 2011 ondersteun ik de directie voor verschillende verandertrajecten met advies. Vanaf eind 2012 brengen we het Management Team op een hoger niveau middels een management development programma.

Veld Koeltechniek uit Groenlo is de specialist in koeltechniek voor supermarkten en industrie. In opdracht van de directie heb ik meerdere managers middels business coaching naar een hoger niveau van functioneren begeleid. De tevredenheid van de directie zorgt steeds weer voor vervolgopdrachten.

Achterkamp Bedrijfsopleidingen uit Baak is een opleider in BHV en brandweertrainingen. In 2012 heb ik  een adviestraject, een directiereorganisatie en interim de rol van algemeen directeur ingevuld. Ook heb ik hier diverse verbetertrajecten (website, HRM, dataopslag) gerealiseerd.

Verheij Metaal uit Ulft is leverancier van (deel)producten uit metaalplaat. In 2012 heb ik er een training/coachingstraject gedraaid voor enkele MT leden en strategieontwikkeling verzorgd.

Centric TSolve is een software ontwikkelaar met een hoofdvestiging in Hengelo OV. Voor dit bedrijf heb ik een strategie ontwikkeling begeleidt. Dit beedrijf is nu onderdeel geworden van Strukton. Onlangs heb ik hier een nieuw traject business coaching afgerond.

Imtech ICT is gevestigd in Capelle a/d IJssel. In 2010 en 2011 heb ik de directie van TS geadviseerd, het management gecoachd en een onderzoek verricht om de winstgevendheid te verhogen hetgeen ook gelukt is.

Intraffic in Nieuwegein is mijn eerste opdrachtgever in 2008. Hier heb ik als manager HRM onder de directie op interim basis de HRM afdeling geleid. Tijdens deze periode hebben we diverse HRM tools gebouwd zoals het functiehuis en de performance cycle. Daarnaast heb ik als procesbegeleider vorm gegeven aan de strategievorming van het bedrijf.