Samenwerking

Bijzondere samenwerking

Samenwerking met andere zelfstandigen en bedrijven met aansluitende diensten juich ik toe. Enerzijds omdat ik plezier beleef aan samenwerking en het leerzaam vind, anderzijds weet ik ook waar ik goed in ben en waar ik minder goed in ben. Daar waar samenwerking van toegevoegde waarde is, bloeit het vanzelf op. Ik heb bijzondere samenwerking gehad met Kienologic en Fuerza Trainingen. Dit laatste was een leuke maatschap in Leiderschapsontwikkeling welke we enige tijd geleden hebben gestaakt.

Procesoptimalisatie met Kienologic

Het bedrijf Kienologic staat voor procesoptimalisatie en verbeteren van concurrentiekracht in de maakindustrie. Veel van ons werk is gebaseerd op LEAN methodes en technieken en op de QRM methode. QRM staat voor Quick Response Manufacturing en is gericht op doorlooptijd verkorting. Onze diensten zijn onderzoek, advies, implementatie en trainingen in de maakindustrie. Op www.kienologic.nl vind u meer informatie over ons en ons productportfolio.

Ontwikkeling Leiderschap met Fuerza Trainingen

Fuerza Trainingen staat voor ontwikkeling van Leiderschap. Fuerza is Spaans voor Kracht. Wij geloven in de ontwikkeling van Leiderschap vanuit uw eigen kracht. Geen gewone training maar bijzondere leergangen en diepgaande intervisie. Voor ondernemers, directeuren en managers die serieus willen werken aan hun Leiderschap.

Nederland kent genoeg leidinggevenden, maar echte Leiders lijken zeldzaam. Enige tijd geleden hebben we besloten vanwege andere drukte, om deze maatschap te staken.

Samenwerking op meerdere gebieden

Ik werk samen met anderen op het gebied van strategievorming en realisatie, financiën, leanmanagement, sales, leiderschap, werving, P&O en assessments, marketing en coaching. En voor bijzondere diensten als tenen lezen, serious games en paardencoaching. Ik ben onder andere lid van VNO-NCW en Bedrijven Kring Bronckhorst  en ik sta open voor andere samenwerkingen.

Neem contact op