Direct & Betrokken

Stijl van werken

Mijn stijl van werken kan het best worden beschreven door wat anderen over mij zeggen: direct, gedreven, betrokken, kern-van-het-probleem willen pakken, doelgericht, gewetensvol en zorgzaam. De ontwikkeling van uw bedrijf en uw mensen is mijn vak. Ik geniet daarvan. Het past bij mij. Dit geeft enthousiasme en gedrevenheid uw doelen te realiseren. Ik ben pas tevreden als het doel is gehaald.

Direct

In mijn communicatie ben ik vaak direct. Onomwonden geef ik mijn mening. Dit kan confronterend zijn, maar confronteren is nooit een doel op zich. Het is hooguit een middel om een doel te bereiken. Door ogenschijnlijk vreemde vragen te stellen en verbanden te leggen, zet ik u aan het denken. Het inzicht dat ontstaat, biedt nieuwe oplossingen voor uw vragen. Directheid is niet tactloos. Directe communicatie vanuit een goede intentie werkt.

Betrokken

Om effectief te zijn, moet ik mij goed inleven in elk bedrijf waarvoor ik werk. Ook in uw bedrijf, uw doelstellingen en uw problemen. Ik raak daardoor snel betrokken. Die betrokkenheid werkt stimulerend voor het verandertraject. Mijn betrokkenheid bij uw bedrijf en mijn gedrevenheid leiden tot een stijl waarin ik zoek naar de kern-van-het-probleem. Als we dat vinden en oplossen, is het een duurzame oplossing. Meer dan kortstondig pleisterplakkerij.

Neem contact op

Wilt u hier meer over weten? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met mij op voor aanvullende info of om een afspraak te maken. Bel mij geheel vrijblijvend op 06 – 4401 6380. U kunt me ook mailen op mail@hiskehuiting.nl. Ik maak graag tijd voor u vrij om u verder te ondersteunen.

Neem contact op