Doelgericht & planmatig

Wat is uw doel?

Doelgerichtheid is één van de meest belangrijke eigenschappen binnen elk verandertraject. Wat is uw bedoeling? Wat wilt u uiteindelijk bereiken? Aan het begin van elk traject stellen we daarom gezamenlijk zorgvuldig vast, wat uw doelen zijn. Dit om latere verwarring of teleurstelling te voorkomen en ook om te bepalen, wanneer we geslaagd zijn. Het geeft gedurende uw traject een soort koersvastheid, waar we regelmatig op terug kunnen grijpen. Van uw kant en vanuit mijn kant. Zo houden we elkaar scherp.

Het einddoel ligt vast

“Er zijn vele wegen naar Rome.” Doelgerichtheid wil zeggen dat het einddoel vast ligt. Niet hoe we dat bereiken. Als omstandigheden veranderen, kiezen we andere wegen om nog steeds hetzelfde doel te bereiken. Om een doel te realiseren is meestal een planmatige aanpak nodig. In een Plan van Aanpak wordt het gehele traject onderverdeeld in kleinere stappen (fasen) en er wordt een planning aan toegevoegd.

Inzicht in voortgang

Het Plan van Aanpak geeft u overzicht aan het begin van het traject. Tijdens het traject geeft het u inzicht in de voortgang.  Indien gewenst wordt elke fase afgesloten met een Go/NoGo beslissing voor de volgende fase. Het plan van aanpak is een leidraad en geen dwangbuis. Zo kunnen omstandigheden er voor zorgen dat we af willen wijken van het plan van aanpak en uiteraard is dit mogelijk.

Neem contact op

Wilt u hier meer over weten? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met mij op voor aanvullende info of om een afspraak te maken. Bel mij geheel vrijblijvend op 06 – 4401 6380. U kunt me ook mailen op mail@hiskehuiting.nl. Ik maak graag tijd voor u vrij om u verder te helpen.

Neem contact op