Advisering & sparring

Het managen van veranderingen

Goed gekopieerd is beter dan zelf slecht bedacht.  En twee weten natuurlijk altijd meer dan één. Als het managen van veranderingen niet uw dagelijks werk of routine is, is het verstandig advies te vragen of uw ideeën eens te sparren met iemand anders. Ik help u bij het managen van de veranderingen.

Vraag om advies

Om de veranderingen die u wenst een grotere kans van slagen te geven, kunt u bij mij terecht voor advies. Afhankelijk van uw vragen onderzoek ik de probleemstelling, de mogelijke oplossingen en de haalbaarheid. Dit resulteert in een advies. Geen dikke rapporten met half verstopte waarheden, maar een beknopt verslag met heldere analyse, advies en een mondelinge toelichting.

Kom eens sparren

U hebt uw oplossing en aanpak misschien al bedacht. En eigenlijk wilt u al beginnen.  Toch heb u nog uw twijfel. In soms een enkel gesprek vertelt u uw oplossing en aanpak en stel ik vragen. Soms confronterende vragen maar zo zet ik u aan het denken. Om u ervan te verzekeren dat uw aangepaste oplossing en aanpak ook gaan slagen.

Onafhankelijke gesprekspartner

Ik ben een onafhankelijk gesprekspartner met brede blik om mee te sparren. Eenmalig of met enige regelmaat. Informeer bij mij voor de mogelijkheden of om direct een afspraak te maken.

Neem contact op