Groei realiseren, strategie

Ondersteuning bij de groei van uw bedrijf nodig?

De ontwikkeling en groei van uw bedrijf gaat soms vanzelf. Soms heeft het ondersteuning nodig. Welk strategische doelen hanteren we? Wat zijn de beste keuze voor de toekomst? Het zijn enkele vragen die elke ondernemer wel eens heeft. Wilt u een strategie ontwikkelen? Hiermee kan ik u helpen. Denk aan een SWOT-analyse en confrontatiemix. Dit kan ook door middel van het Business Model Generation, een nieuwe methode die werkt door nieuwe businessmodellen te introduceren.

Plan van aanpak

Het bedenken van een strategie is de eerste stap. Het realiseren ervan is een onmisbare tweede stap. Regelmatig valt die realisatie in de praktijk tegen. Zelfs al er al een plan van aanpak en een planning is gemaakt. Het is soms een kwestie van prioriteiten, maar soms lukt het om andere redenen niet. Wat belemmert de realisatie van de strategie? Soms moeten eerst andere problemen worden opgelost. Samen vinden we antwoorden op deze vragen.

Strategie ontwikkeling en realisatie

Het laten groeien van bedrijven is mijn passie. Elk jaar ondersteun ik bedrijven bij strategie ontwikkeling en realisatie. Soms voor slechts een update, maar soms ook voor een heel traject. Soms om de realisatie vlot te trekken. Dit doe ik steeds met veel plezier, omdat elk bedrijf uniek is. Wat het vraagstuk ook is, ik kan u helpen. Dit kan variëren van procesbegeleider tot manager strategie realisatie.

Neem contact op

Wilt u weten hoe u kunt groeien als bedrijf? Graag ondersteun ik u met het bedenken en uitvoeren van een strategie. Neem geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak en bij een kop koffie bespreken uw mogelijkheden. Bel mijn geheel vrijblijvend op 06 – 4401 6380. Vaak doet een enkel gesprek al veel goeds.

Neem contact op