Mensen & teams ontwikkelen

Het ontwikkelen van medewerkers

“Mijn medewerkers zijn mijn grootste kapitaal” wordt vaak gezegd. Groei van uw medewerkers en uw team betekent direct groei van uw onderneming. Soms is groei van uw mensen wenselijk, soms is het noodzakelijk. Voor de ontwikkeling van medewerkers zijn trainingen het meest gebruikte middel. Het verzorgen van maatwerktrainingen, op het gebied van management, leiderschap en ondernemerschap, verzorg ik graag.

Effectief coaching traject

Als het gaat om één of twee individuele medewerkers, is een coaching traject veel effectiever en meestal efficiënter. Als medewerkers onvoldoende presteren, of u meer van hem of haar verwacht of u ze wilt laten doorgroeien naar een volgende functie, is business coaching zeer geschikt.  Business coaching is een één op één opleidingstraject uitgaande van de doelstellingen van uw bedrijf. Door de één op één relatie wordt optimale effectiviteit bereikt. Optimaal aansluitend bij uw medewerker en bij uw doelstellingen.

Ondersteuning bij teamontwikkeling

Daar waar mensen samenwerken is er sprake van een team. Teamontwikkeling gaat vaak vanzelf, maar soms is ondersteuning gewenst. Doordat er onderlinge conflicten zijn of er weerstand tegen veranderingen is. Door het inrichten van nieuwe teams of afdelingen of door reorganisaties bijvoorbeeld naar zelfsturende teams. Voorkomen is beter dan genezen en het goed voorbereiden is dan ook het halve werk. Laat mij u helpen.

Hoe ik u kan ondersteunen

Hebt u of verwacht u problemen met individuele managers of met teams? Vraag dan vrijblijvend hoe ik u kan ondersteunen. Voor leidinggevenden, teamleiders en managers verzorg ik regelmatig een management development programma. Dit is een ontwikkelprogramma om uw belangrijke medewerkers op een hoger niveau te laten functioneren voor betere resultaten. Wilt u meer weten hoe ik werk met de ontwikkeling van teams? Lees dan mijn whitepaper over zelfsturende teams.

Neem contact op