Sales Scan

Wilt u structureel meer omzet realiseren?

Doe dan de Sales Scan. Een Sales Scan is een kortlopend onderzoek met als resultaat een bondig advies. Dit advies bevat heldere stappen en duidelijke handvatten welke uw salesteam structureel effectiever maakt. Dit kan bijvoorbeeld door andere verkooptechnieken, meer planmatig werken, door beter samen te werken of door nieuwe kansen in de markt te pakken.

Harder of slimmer werken?

Uw salesteam is een belangrijke sleutel tot succes voor uw bedrijf. En natuurlijk werken ze al hard. Laat hen optimaal presteren door met de Sales Scan te werken.
Door van buiten uw bedrijf naar uw salesprocessen te kijken, komen er vragen waarover niet meer word nagedacht. Zo wordt onbewust ingesleten gedrag aangepakt. En daarin ligt de kracht van Sales Scan.

Wat zijn de resultaten?

  • Bij een transportbedrijf steeg de omzet met 10% en verdrievoudigde de winst in 6 maanden tijd.
  • Bij een metaalverwerker haalden we de ambiteuze doelen in bijna de helft van de verwachte tijd.
  • Een IT bedrijf werd weer winstgevend binnen 2 maanden.
  • Een opleidingsinstituut leerde dat tijdverdeling van sales beter kon, naast het bewuster maken van keuzes.
  • Bij een productenorganisatie hebben we de taken intern opnieuw verdeeld, talenten beter ingezet, kwam er meer tijd voor klantgesprekken en werd er meer klantgericht gewerkt (demo’s geven).

Neem contact op

Ik ben een onafhankelijk gesprekspartner die naar uw salesprocessen kijkt en vragen stelt. Eenmalig of met enige regelmaat. Informeer bij mij voor de mogelijkheden of om direct een afspraak te maken. Bel mij geheel vrijblijvend op 06 – 4401 6380.

Neem contact op