Mijn boeken

LEIDERS

In 2011 zijn er twee boeken verschenen waar ik aan mee heb gewerkt. Het eerste boek gaat over Leiderschap van de Toekomst. Welke ontwikkelingen zien we in de wereld en hoe denken wij dat iedere leider daar mee om kan gaan. Het boek draagt de titel LEIDERS.

Succes boeken met Strategie

Het tweede boek heet Boek Meer Succes met Strategie. Veel bedrijven hebben wel een visie en een missie beschreven maar halen daar nauwelijks voordeel uit. Vanuit praktijkervaringen met strategievorming binnen bedrijven hebben wij de bestaande ideeën aangepast en uitgebreid zodat strategie leidt tot betere resultaten.. Een praktisch en handzaam boekje.

Geïnteresseerd in mijn boeken?

Het schrijven van boeken is voor mij geen doel op zich. Het gaat om het delen van informatie, van ervaringen. Bent u geïnteresseerd in één van mijn boeken? Laat het mij even weten en ik stuur graag een exemplaar naar u op.

Neem contact op

Heeft u nog aanvullende vragen? Of wilt u misschien meer weten over mijn geschreven boeken? Informeer bij mij voor de mogelijkheden of om direct een afspraak te maken. Bel mij geheel vrijblijvend op 06 – 4401 6380.

Neem contact op