Problemen oplossen, troubleshooting

Tegen welk probleem loopt u aan?

Problemen komen overal voor, ook in de beste bedrijven. En de meeste problemen lost u natuurlijk zelf op. Maar sommige problemen komen steeds terug of zijn moeilijk op te lossen. De kunst is dan om de oorzaak achter het probleem te achterhalen, zodat we de kern van de problemen oplossen in plaats van symptomen bestrijden. De oorzaak kan aan een veelheid van omstandigheden liggen, interne of externe.

Problemen oplossen

Ik help u met het oplossen van de problemen. Door de oorzaken weg te nemen, komen de problemen ook niet terug. Dat zijn dus duurzame oplossingen. Conflicten laten zich vaak op meerdere manieren oplossen. Door medewerkers te betrekken, vergroot u de kans op slagen. Door juiste communicatie kweekt u begrip. En oplossingen die overeen komen met uw missie, visie en strategie, houden langer stand.

Hoe ga ik te werk?

Elk probleem en elk bedrijf is uniek. Het begint altijd met één of meerdere gesprekken, eventueel gevolgd door een onderzoek. Daarna volgt de analyse en verslaglegging hiervan, inclusief aanbevelingen en mogelijkheden. Samen bespreken we de mogelijkheden en u kiest de beste oplossing. Ook de realisatie kan ik verzorgen. Ik bemiddel op bedrijfsniveau, afdelingsniveau en persoonlijk niveau.

Neem contact op

Graag ondersteun ik u bij het oplossen van uw probleem. De oplossingen die ik adviseer en realiseer zijn even divers als de problemen. Van business coaching tot strategie of reorganisatie en van bemiddeling tot uitgebreid trainingsprogramma. Vaak doet een enkel gesprek al veel goeds. Van eenvoudige tot complexe problemen. Bel mij geheel vrijblijvend op 06 – 4401 6380 voor een kop koffie en we bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Neem contact op